THEME OPTIONS

Customize using color pickers !

HEADER LAYOUTS

BODY BACKGROUND

RESET TO DEFAULT Back to landing page BUY JUSTSHOP

Proef onze heerlijke verse taarten

Bestel snel via de winkel of neem contact op!

Gastenboek

Wilt u een mening achterlaten over Tycho’s Taarten. Dan kan dit via het gastenboek.

Laat je mening over Tycho's Taarten achter

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.83.32.171 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
16 berichten.
Sanne schreef op 18 oktober 2018 om 15:03:
Niks is te gek voor Tycho om te maken! Voor mijn 25ste verjaardag een customized Red Velvet cake gemaakt. Een prachtige 3 laagse taart bedekt met heerlijke botercreme en witte chocolade. 👌
Jeffrey schreef op 17 mei 2018 om 18:04:
Tycho's Taarten zijn een echte aanrader. Getrakteerd en alle collega's waren heel positief. We hebben ontzettend genoten van de heerlijke Sachertorte en Pudding kruimelvlaai. Volgende keer zal ik zeker weer bij Tycho bestellen.
Jacqueline van der Elsen schreef op 15 april 2017 om 11:28:
De appelkruimeltaart zonder rozijnen (fijn dat de keuzemogelijkheid er is) besteld. De meningen waren unaniem heel positief. De appel stukjes lekker zacht en zonder achtergebleven ' velletjes'. De koekbodem en kruimel bedekking zijn ook heel smakelijk. Vooral niet te zoet. Poedersuiker of slagroom kun je nl zelf naar behoefte toevoegen. Nog paar minuten opwarmen in de oven voor het aansnijden is een aanrader. Echt genoten van de taart. Wij gaan zeker nog een keer bestellen!
Ralf van den Berg schreef op 27 maart 2017 om 09:55:
Lekkere Taarten! De Sachertorte, Appeltaart en rijstevlaai gehad. Zeker een aanrader voor feesten of verjaardagen (of als je zin in taart hebt)!
Roelfke schreef op 6 december 2014 om 09:27:
Een echte aanrader, de speculaas taart! De taart voldoet geheel aan de verwachtingen. Met de hele familie er van genoten, unaniem oordeel; gewoon verrukkelijk! En Tycho het klopt, eerst nog even opwarmen maakt de smaakbeleving compleet. Bedankt en tot de volgende keer.
Daphne schreef op 2 december 2014 om 11:50:
Heerlijk gebak gehad van je vader op het werk 🙂 !!
Ilonka schreef op 26 november 2014 om 10:54:
Vandaag lekkere speculaasvlaai gehad. Is zeker een aanrader!
Jeroen schreef op 23 september 2014 om 09:39:
Ter gelegenheid van mijn verjaardag, taart bij Tycho besteld.Mijn collegae en ik hebben bij de koffie hiervan genoten!De sachertorte en appel-kruimeltaart waren heerlijk!Ik weet zeker dat mijn collegae (of ikzelf), als er weer een "taartgelegenheid" is, bij Tycho zullen bestellen.
Rick Adelaar schreef op 20 augustus 2014 om 19:11:
Afgelopen week een heerlijk appelkruimeltaart besteld zonder rozijnen ( op verzoek), heerlijk was hij!! Fris niet te zoet met een lekkere krokante kruimellaag en bodem. Een echter aanrader, bestellen dus!
René schreef op 9 juli 2014 om 11:49:
Ter gelegenheid van de 65e verjaardag van Ada een taart met tekst laten maken. De jarige was zeer verrast. de taart was fris en fruitig en smaakte voortreffelijk. zeker voor herhaling vatbaar!