Informatie

Ik ben Tycho en ben al meer dan 10 jaar een hobbybakker. Ik bak vanuit huis met verse en natuurlijke ingrediënten. De afgelopen jaren heb ik vele recepten verzameld, aangepast en verbeterd tot het huidige assortiment.

Sinds kort is Tycho’s Taarten verhuisd van Amersfoort naar Breda, het nieuwe werkgebied is rondom Breda. Andere locaties dan Breda (of Amersfoort) gaat inoverleg. Neem hiervoor contact op via het contactformulier. In mijn portfolio kun je mijn huidige assortiment bekijken.

Mocht je vragen hebben, dan kun je altijd contact opnemen via het contactformulier op deze website of via de Facebook pagina.

Bedankt voor het bezoeken van mijn website.


Voor het bereiden van mijn taarten gebruik ik producten uit binnen- en buitenland. In mijn taarten zitten geen kustmatige geur-, kleur*- en smaakstoffen en ook geen conserveringsmiddelen. Dit komt de smaak ten goede. Al mijn taarten en gebak zijn handgemaakt en zijn gegarandeerd vers.

Voor taarten met fruit wordt zo veel als mogelijk vers seizoensfruit gebruikt. Heeft u liever een taart met een andere vulling? Vraag een speciale bestelling aan via het bestelformulier.

 

 

 

 

*De enige uitzondering hierop zijn tompouces, de glazuurlaag bevat kleurstof.